«آقای بازیگر سینمای ایران» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس افزود: در طول دوران فعالیتم در سینما وقتی قرار بوده نقشی را در فیلمی ایفا کنم اول از خداوند خواسته ام که اگر آن کار خوب است بتوانم در آن حضور داشته باشم و اگر حضور در آن فیلم به نفع من نیست شرایط فراهم نشود تا در آن فیلم بازی کنم و خوشبختانه خداوند همیشه یار و یاور من بوده و شرایط به گونه ای پیش رفته که اینک هیچ گونه پشیمانی برای حضور در یک فیلم ندارم.
وی ادامه داد: من به مردم میهنم عشق می ورزم و به طور قطع این را عنوان می کنم که تاکنون در زندگی ام هرکاری را که انجام داده ام برای آن ها بوده و مردم را همواره جزئی از زندگی کاری و حرفه ای خود دانسته ام و امیدوارم که آن ها هم از من راضی باشند؛ سعی من همیشه بر این بوده که مردم مرا باور کنند و جزئی از خود بدانند و خوشبختانه این اتفاق افتاده و من بازخوردهای بسیار خوبی از مردم عزیز کشورم گرفته ام که روحیه ام را به شدت مثبت کرده است.
بازیگر فیلم های سینمایی «هامون» و «راه آبی ابریشم» خاطرنشان کرد: طی سال های اخیر که به دلیل کهولت سن و بیماری نتوانسته ام در سینما حضور پررنگی داشته باشم باعث شده تا دلم برای سینما تنگ شود و آرزو دارم شرایطی مهیا شود تا مجدداً بتوانم در سینما حضور پیدا کنم.
انتظامی در بخش دیگری از این گفتگو خطاب به جوانان علاقمند که آرزوی حضور در سینما را دارند اظهار داشت: آینده سینمای ایران از آن جوانان است و من برای یکایک آن ها آرزوی توفیق دارم اما به همگی آن ها توصیه می کنم که با دانش و مطالعه وارد سینما شوند و انتخاب های خوبی در سینما داشته باشند تا بتوانند سال ها در سینما ماندگار شده و برای سینمای ایران افتخارآفرینی در سطح جهانی کسب کنند.
بازیگر فیلم های سینمایی «کمال الملک» و «روز واقعه» ادامه داد: یکی دیگر از نکاتی که باید جوانان علاقمند به سینما به آن توجه داشته باشند این است که از ابتدا باید تکلیف شان را با خودشان روشن کنند؛ جوانان اگر می خواهند در سینما ماندگار شوند باید تحصیلات مرتبط با سینما داشته باشند و در پی آن باشند که تحصیلات شان را در عالی ترین سطح ممکن به پایان برسانند تا بتوانند با آگاهی و خرد از حضور در سینما لذت ببرند در غیر صورت با توجه به پیشرفت تکنولوژی و آکادمیک شدن سینما تنها زمان شان در سینما هدر خواهد شد.
وی تأکید کرد: تماشاگر امروز سینما تماشاگری بسیار فهیم و باشعور است و نسبت به همه چیز آگاهی بسیار دارد و از این رو بایستی فعالان سینما و تلویزیون بر اساس دانش و خرد تماشاگران مبادرت به ساخت فیلم کنند در غیر صورت فیلم های آن ها نخواهد توانست نظرات مردم را جلب کند و مردم از آن ها بری خواهند شد.
بازیگر فیلم های سینمایی «حاجی واشنگتن» و «شب» ادامه داد: امیدوارم روزی در سینمای ایران برسد که تمام دست اندرکاران سینما تحقیق و مطالعه را سرمشق انجام کارهای شان قرار دهند و بی مطالعه و تحقیق هیچ سینماگری حاضر به فعالیت در سینما نشود.
این هنرمند مطرح و پرآوازه کشور در خاتمه این گفتگو اظهار داشت: از تمامی مردمی که همواره حال مرا جویا می شوند سپاسگذارم و امیدوارم که بتوانم محبت های شان را جبران کنم؛ همچنین روز ملی سینما را به تمامی اهالی شریف و نجیب سینمای ایران صمیمانه شادباش می گویم.
گفتنی است؛ استاد عزتالله انتظامی ۳۱ خرداد سال ۱۳۰۳ در تهران متولد شد. او که شهره به لقب «آقای بازیگر» است تاکنون در ده ها فیلم سینمایی، سریال تلویزیونی و تئاتر به نقش آفرینی پرداخته و یکی از چهره های ماندگار هنر بازیگری ایران زمین است. این بازیگر تونمند ایران زمین فارغ التحصیل از مدرسه شبانه تئاتر و سینمای هانوفر آلمان، دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران و دکترای افتخاری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. وی فعالیت هنری را با پیش پرده خوانی در تماشاخانه کشور آغاز کرد. بازی در فیلم «واریته بهاری» به کارگردانی پرویز خطیبی نخستین تجربه سینمایی اوست. داریوش مهرجویی کارگردان فیلم سینمایی «گاو» استعداد این بازیگر توانا را کشف کرد و آن را پروراند. بازی های او در دیگر آثار مهرجویی همچون: «دایره مینا»، «پستچی»، «اجاره نشین ها»، «بانو» و... باعث بروز تواناییهای بسیار او شد. انتظامی علاوه بر نقشآفرینی در آثار مهرجویی، در فیلمهای کارگردانان مطرح و پرآوازه دیگری چون زنده یاد علی حاتمی، مسعود کیمیایی و... نیز بازی کرده است. انتظامی پس از انقلاب و به خصوص در دهه شصت در انواع و اقسام نقش ها به بهترین نحو ممکن ظاهر شد. بازی او در فیلم های «حاجی واشنگتن»، «گراند سینما»، «ناصرالدین شاه اکتور سینما»، «روز فرشته»، «روسری آبی» و «خانه ای روی آب» اوج هنرنمایی او در کارنامه سینمائی اش است. استاد عزت الله انتظامی همچنین پدر مجید انتظامی آهنگساز مطرح ایران است.
ارسال نظر